tirsdag den 2. august 2011

Miniferie i Aarhus

Så er vi hjemme igen efter en dejlig miniferie i Aarhus. Vi er så heldige, at min bror og hans kæreste bor i byen, og vi kunne få lov at låne deres lejlighed, mens de var bortrejst.

Så i lørdags kørte vi derop, læssede af og kørte videre til Aros, hvor vi alle var meget spændte på at prøve regnbue panoramaen. En meget speciel oplevelse. I det hele taget var vi meget imponerede af Olafur Eliasons værker, især den farvede tåge.

Familiens tre tøser - girl power!

Boy


Maja i blå
  
Sofie i orange

Søndag bød på en fantalastisk tur i Cirkus Summarum. Efter denne oplevelse tror jeg ikke, vi tager i almindelig cirkus igen...Hvor var det bare sjovt, inspirerende, nytænkende, fængende, - og VARMT, helt og aldeles ulidelig varmt, og vi var endda inde og se formiddagsforestillingen!


Børnene syntes jo selvfølgelig, det var sjovt at se alle dem, de kender fra fjernsynet, og de var sådan set også med på, hvor meget snyd, der var med i de forskellige numre, og det gjorde det hele lidt sjovere. Og så synes jeg bestemt også, at vi voksne var figtig godt underholdt :o)

Søndag eftermiddag kom min bror og hans kæreste hjem fra ferie, så vi nåede lidt familie-hyggetid også :o)

Mandag morgen skulle vi tidligt op, hvilket var lidt svært, når nu man kom sent i seng. Men op skulle vi, for vi skulle igen ind til Tangkrogen, denne gang for at se Sommer Summarum. Sofie havde glædet sig vildt til denne oplevelse, og hendes forventninger blev heldigvis indfriet. Vi havde lidt forberedt hende på, at der kunne være så mange mennesker, at det kunne blive svært at se noget. Men sådan var det ikke, og den børneansvarlige var rigtig god til at dirigere børnene, så alle kunne se :o)

Maja var til gengæld RIGTIG morgensur, og ville ikke være med til noget...så hun sad i klapvognen og surmulede...

Efter udsendelsen stod vi så i kø i 1½ time for at få autografer af Sofie og Mikkel. Og de var bare så søde, og uddelte krammere og stillede op til fotos...så for børnene var det ventetiden værd.


Nu er vi så hjemme igen, børnene har haft nogle rigtig dejlige dage, og i dag har vi slappet af og været en tur i Sønderborg :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar