mandag den 22. august 2011

Argh - hvor er min hæklenål?!??

Kender I dét? Står liiige og skal bruge en bestemt hæklenål, og så kan jeg finde alle andre størrelser, end den jeg skal bruge!!

Jeg kan ikke finde min 4 mm hæklenål, så jeg kan ikke komme videre med mit tæppe :o(


Det ville hjælpe en del, hvis jeg kunne huske, hvorfor jeg fjernede den fra posen med tæppet. Men jeg kan simpelthen ikke komme i tanker om, hvad det var jeg skulle bruge den til...ØV...

På den anden side, så ville jeg jo gerne have skiftet den ud med en clover-model...så det kunne være, det var nu jeg skulle købe den ;o)

Og så kunne det være jeg skulle finde på en opbevaringsløsning til mine hæklenåle...

4 kommentarer:

 1. Den der lavede jeg præcis med mine bambusstrikkepinde forleden. Men min husken tilbage endte lykkelig efter flere timers ledemani: pindene sad naturligvis (!) i det halstørklæde, jeg også har gang i.

  SvarSlet
 2. Måske man skulle sy sig et etui til at holdestyr på sine ting : ) - kender det alt for godt

  SvarSlet
 3. Millelouise: Jamen så skulle man jo kunne sy, og det KAN jeg ikke :o) Jeg har forsøgt mig så mange gange, men lige præcis dér rækker min tålmodighed ikke...desværre...for jeg er ret misundelig, når jeg ser på alle de fine ting, der bliver syet i blogland :o(

  SvarSlet
 4. Ulla: jeg har opgivet at lede for nu, jeg får alligevel ikke tid til at hækle resten af ugen...godt du fandt dine pinde :o)

  SvarSlet