fredag den 19. august 2011

Børns fantasi :o)

Hunden har lavet en lort - ja undskyld sproget - men det har den altså :o) Maja har strikket den på strikkelisen, og kalder den noget så pænt for en puba (efterfulgt af en stille fnisen) :o)


I går lavede vi modellervoks. I den tid Maja har gået i børnehave, har hun (og jeg) undret sig over, at der ikke er noget modellervoks i en børnehave....så vi tog sagen i egen hånd, og lavede et par gode portioner til at tage med, når nu det alligevel skulle blive en regnfuld formiddag i dag.


I vores børnehave er det sjældent pædagogerne sætter sig og laver noget kreativt med børnene, hvilket jeg jo som kreativ sjæl synes er ærgerligt. Og Maja forstår det heller ikke, da hun jo har været vant til at lave en masse sammen med mig, dengang hun blev passet hjemme.

Så i morges endte jeg med at sidde med 5 søde småpiger og lege med modellervoks. Og de syntes, det var sååå hyggeligt, at de ikke ville have, jeg skulle gå...

2 kommentarer:

 1. I lavede modelervoks...hvordan det? og lidt mere nysgerrig, hvilken slags skole går dine døtre på?
  jeg har lige fundet din log via perloblogger, og er blevet fast læser. det ser hyggeligt ud herinde.

  SvarSlet
 2. Hej Susan og velkommen til :o)

  Opskriften på modellervoks har jeg ikke lige ved hånden, men finder den til dig senere. Jeg købte noget alun i Matas, og der stod opskriften på.

  Min ældste datter går i friskole. Det er jo en skoleform med lidt mere forpligtelser - i morgen skal vi til én af de lidt mere sure: vi har rengøringstjansen sammen med 4 andre familier.

  SvarSlet