søndag den 3. juli 2011

Pingu og Pinga kage

I morgen skal vi fejre Majas fødselsdag i børnehaven. Vi skal lege cupcake fabrik, så derfor har jeg i dag bagt 100 minicupcakes, som børnene kan pynte i morgen - regner dog kun med at halvdelen skal med i børnehaven. Resten ryger en tur i fryseren :o)


Da jeg så fandt al den hjemmelavede pynt frem opdagede jeg, at jeg kun havde fået lavet lilla, pink og røde ting :o( Så jeg måtte lige hurtigt trylle nogle blå sukkerstjerner frem. Håber de når at tørre til i morgen.

Derudover har jeg også fået lavet Pingu-kagen færdig. Den skal også med i børnehaven i morgen. Kagen er dækket af hvid buttercream frosting, og drysset med flormelis - jeg havde bare ikke lige forudset, at flormelisen ville smelte de fleste steder :o/ Al andet pynt er lavet af fondant og det hvide er penslet med glimmer, så det glimter som sne.
  Kagen er lettere inspireret af Ediths kage, som Maja så, da jeg sad og kiggede på kageblogs :o)

Det er den første kage i lang tid, som jeg virkelig har nydt at lave. Det skyldtes sikkert, at jeg havde roen til at sidde alene og sysle, uden børn, der også vil have fondant og være med :o)

Den stolte fødselsdagspige - der dog først bliver 5 år d. 13/7

Og så vil jeg da gerne lige benytte lejligheden til at sige velkommen til alle de nye læsere - det glæder mig rigtig meget, at I har lyst til at følge med :o)

4 kommentarer:

 1. Sikke en flot kage. Kan godt forstå din datter smiler glad:-) Kh Christina

  SvarSlet
 2. Den kage kommer da til at bringe stor glæde i børnehaven, og det sammen tror jeg bestemt også pynt selv cupcakerne gøre.

  Håber I får en hyggelig dag.

  SvarSlet
 3. Måtte jo lige ind og se den efter du skrev om den hos mig ;-)
  Jeg synes faktisk ikke man kan se at den sveder, men det er nok bare billederne der snyder for Brum svedte også helt vildt uden man rigtigt kunne se det billederne.
  Jeg har det for øvrigt på samme måde. Jeg synes også kun det er sjovt at lave kager når der er ro til det. Derfor ender jeg tit med at gøre det om aftenen (læs: natten) men så er man også voldsomt træt når sønnike vågner kl. 6!

  Kagen er sød og det er fødselsdagsbarnet bestemt også!

  SvarSlet
 4. Edith, grunden til du ikke kan se den sveder er, at det gjorde den heller ikke da jeg tog billederne, for da var jeg lige blevet færdig med den :o) Men efter en nat i køleskab og en formiddag i børnehaven, så glinsede figurer og iglo, så det lignede tøvejr :o) Men det er børn jo ligeglade med ;o)

  SvarSlet