tirsdag den 12. juli 2011

Frokost

Jeg har kastet mig over fri-hækling. Endelig føler jeg, at jeg har styr på diverse teknikker til bare at kunne hækle derudad, sålænge det ikke er alt for kompliceret :o)

Noget af det første er disse rugbrødsmadder.Det er også blevet til denne Barbagul. Jeg skal have noteret mig opskriften, så jeg kan hækle de andre, og så vil jeg forsøge mig med Barbapigerne også. Jeg ved godt, der findes mange Barbapapa opskrifter på nettet, men jeg synes, der er noget særligt ved at lave opskriften selv, og så er den så tilpas nem at gå til...og ikke så stor...


I weekenden hæklede jeg så meget, at jeg nu har fået ondt i armene, og derfor er trunget til at lave noget andet...men der er også nok at se til, når vi skal holde fødselsdag i morgen. Jeg har bl.a.lavet kagepynt - også Barbapapa - der skal på lagkagen i morgen.

5 kommentarer:

 1. Jeg er vild med dine madder - hvor er de skønne!!
  kh hanne

  SvarSlet
 2. Hvor er det nogle fine madder! :)

  SvarSlet
 3. Hvor er de bare gode og har ret realistisk udtryk - kunne da godt lige bruge et par stykker til Mie´s værelse.
  Har du set min give away, der er bla et par blade med hækleopskrifter i
  Mvh Millelouise

  SvarSlet
 4. For søren hvor er den herlig den lille barbagul:-) Her i huset er vi også "bidt" af de små figurer, og burde egentlig hækle hele familien til mine børn. Men det er ikke rigtig blevet til endnu:-)

  SvarSlet
 5. Hvor er de dog bare skønne... Iih, jo mere jeg kigger rundt, jo mere træls syntes jeg det er, at jeg ikke kan strikke og hækle, men jeg er opgivet af flere folkeskolelærer samt familie medlemmer *Gg*

  SvarSlet