torsdag den 14. juli 2011

Fødselsdag veloverstået

Så er Maja blevet 5 år - sikke et vejr vi havde i går. Hun havde set frem til vandkamp i haven, som sidste år, men det var ikke lige med vand, der kom fra oven, hun havde tænkt sig :o( Så det må hun have til gode.

I går havde vi bedsteforældre og oldemor på besøg til kaffe og efterfølgende grillmad. Senere skal vi holde fødselsdag for resten af familien, der desværre ikke kunne være med pga. ferien.

Maja havde bedt om at få en Barbapapa-kage, så det blev til denne lagkage, som er pigernes absolutte favoritkage, der helst ikke må mangle til en fødselsdag. Det er gåsebrystlagkagen, som du finder opskriften på her.


Der var også cupcakes til kaffen. Mudcake med ny topping. Jeg havde købt denne nye ting fra Dr. Oetker:


Det smager lidt som det guf man kan få på en gammeldaws isvaffel. Cremen er dejlig let, smelter nærmest på tungen, og så smager den faktisk ret godt :o) Det havde jeg næsten ikke forventet...og så kun til en 10ér pr. pose. Man skal så bare tilsætte 2 dl mælk og piske.


Da børnene ikke var helt sikre på, at de kunne lide toppingen, fik de disse minicupcakes i stedet :o)


Maja blev pænt begavet, og har proklameret, at hun vil i Bilka og købe gaver i dag (hun fik en stor sum penge). Hun vil ud og købe værktøjet, som hun havde ønsket sig, men ikke fik...så nu må vi se, om vi kan klemme en Sønderborg-tur ind i dagens program, jeg skal jo også en tur forbi et posthus ;o)

Politibil pakkes ud
Maja 5 år
Nå ja, og så har vi fået baby i huset igen :o) Maja fik spillet My Baby 2 til sin NDS (hun har også 1eren), så nu skal vi passe baby, der skal mades, skiftes, puttes og læres ting og sager...og det kræver af og til hjælp fra den rigtige mor ;o)

Fødselsdagstoget med 5 lys


2 kommentarer:

 1. Hvor er det bare en sød kage... Jeg har faktisk også købt noget af det der pulver mousse, bare med chokoladesmag, måske jeg snart skulle få det afprøvet...

  Kig gerne forbi min nye blog, jeg har nu både en madblog og en kreativ blog.. Mvh. Rikke

  Pilles univers
  Pilles kreative univers.

  SvarSlet
 2. Hej, Hvor er din kage bare flot! Hvordan lavede du barbapapa figurene?

  Mvh Cecilie

  SvarSlet