lørdag den 9. juli 2011

Man må kende sine begrænsninger

Jeg har ikke hæklet særlig længe, og der er så mange ting og teknikker, jeg gerne vil afprøve. Jeg er derfor ikke så god til at færdiggøre store, længerevarende projekter lige nu. Til gengæld kan jeg overskue at hækle enkle ting, der bliver færdige i løbet af et par dage...MEN

Jeg vil gerne hækle mig et tæppe, og allerhelst ét i oldemorstern. Jeg har allerede hæklet et lille dukketæppe til Maja, og det trak tænder ud mht. at hæfte ender og montere.

I mellemtiden har jeg lært hvordan man hækler enderne med, når man skifter farve - men alligevel kender jeg mig selv godt nok til at vide, at projektet vil have laaaange udsigter, hvis jeg skal montere uendeligt mange små firkanter. DERFOR hækler jeg nu kæmpetern i stedet :o) Jeg har fundet den perfekte farvekombination for mig. Jeg elsker lilla og lime.


Jeg er snart færdig med første tern, og mangler så kun 5 mere, for at have et færdigt tæppe. Se dét er da noget, jeg kan overskue ;o)

5 kommentarer:

 1. Hej Jette,

  Kender det, er også selv først lige kommet igang for ikke så lang tid siden med at hækle, og der er også mange teknikker jeg gerne vil igennem. Dog har jeg kastet mig ud i tæppet med de små oldemortern... WOW det tager tid.

  Hvis du søger nogle små nemme projekter der ikke tager mere end en halv times tid (der skal jo også lige være tid til kaffe og snak) Så har jeg på min blog en god opskrift på oreos, der er et link videre i indlæget til opskriften :)

  God hækling og god weekend.

  PS. Vild med din farve sammensætning, kan godt være jeg benytter mig af den

  SvarSlet
 2. Jeg vil også gerne hækle et tæppe, men det er kun blevet til tanken ;0) endnu.
  Hvad garn hækler du dit i?
  Jeg skal have lavet nogen af de doughnuts, synes dine er så fine

  SvarSlet
 3. Julie, jeg har købt Paris fra Drops, de er på sommertilbud lige nu til 13 kr pr nøgle. Det er kraftig bomuld og jeg hækler på nål 5, så det skrider hurtigt fremad :o). Jeg håber at katten kan lade bomulden være, Majas uldtæppe har han været i flere gange :o(

  Doughnuts er også Drops garn, cotton light

  Ria-Kirstine, tak for tip, Oreos har jeg allerede været i gang med :o) Hatten af for at du laver de små tern :o)

  God weekend til jer!

  SvarSlet
 4. det ser rigtig godt ud - det du har fået hæklet - godt nok tæt på at jeg finder nålen frem igen - har godt holdt pause i lang tid.
  god aften Milleloiise

  SvarSlet
 5. Lyder dejligt med et tæppe uden så mange ender, der skal hæftes :o)
  Det er nogle super gode farver, du har valgt.
  God weekend.
  Henriette

  SvarSlet