onsdag den 8. juni 2011

Kageri

Jeg har lige været i gang med at rydde op i alt mit kagetilbehør, og så gik det op for mig, at jeg vidst har en stor forkærlighed for cupcake forme :o) Jeg har dem simpelthen i alle former og afskygninger, og hver gang jeg ser et nyt design i en butik, kan jeg næsten ikke lade dem ligge. Det samme gælder vidst for krymmel :o)

Jeg har bestilt nye pastafarver, og venter på at de skal komme frem, dem jeg havde var alle blevet for gamle. Efter at have besøgt de danske hjemmesider, hvor jeg plejer at købe kagetilbehør, blev jeg ret fortørnet hver gang jeg nåede til leverings- og ekspeditionsgebyr. Det kan da gå an, så længe man bestiller sugarpaste, som er dyrt i forsendelse, men at give 80 kr for at få sendt de små pastafarvebøtter, dét synes jeg alligevel er for pebret. Men så fandt jeg denne hjemmeside, der var meget billigere, og havde nogle helt andre ting, bl.a. de ting, som Mette Blomsterberg bruger i "Det søde liv". Så jeg vender bestemt tilbage en anden gang.

Jeg er blevet grebet af skabertrang på det sidste :o) Det afspejles også her på bloggen. Heldigvis er der jo fødselsdag forude, så jeg er nu gået i gang med planlægningsfasen. Håber der bliver tid i pinsen til at lave cupcake pynt af fondant. Men må nok erkende, at jeg også hellere på bruge et par ekstra timer på at arbejde :o(

4 kommentarer:

 1. Hejsa!

  Hvis du leder efter pasta farver, har Kop og Kande fået dem som noget nyt.
  Og mange andre fine sager.
  Har lagt mig som følger.
  Glæder mig til at følge dig:-)

  Ha´en dejlig aften.
  Knus Fra Susi

  SvarSlet
 2. Ih hvor fint. Tak for tippet.

  SvarSlet
 3. Velkommen til begge to! Ih, hvor hyggeligt at I vil følge med :o)

  Susi, i min lokale Kop & Kande har de desværre kun 4 farver, og jeg skal bruge hele paletten, da Maja har afgivet ordre på Barbapapa-kage :o)

  SvarSlet
 4. Uh hvor kan jeg følge dig... Jeg kan heller ikke lade være med at købe hver eneste gang jeg ser en smuk cupcakeform eller noget skønt farverigt krymmel.
  Synes det er dejligt, at der efterhånden er kommet mere forskelligt i de "rigtige" butikker, så man kan have det i hånden før man køber...

  SvarSlet