fredag den 3. juni 2011

Fridag efter mit hovede :o)

I dag har jeg besluttet mig for at holde en fridag, hvor jeg laver lige, hvad jeg har lyst til, uden at have dårlig samvittighed over hvad jeg burde lave.

Så i dag har jeg fået færdiggjort denne lille pingvin. Den er lavet efter denne opskrift. Jeg har allerede lavet det lille søde pink monster til min niece, og så var det jeg syntes, at den med de rette farve kunne ligne én af pingvinerne fra filmen Surf's up :o)


Derudover blev jeg i dag grebet af en ubændig trang til at bage :o) Og eftersom Sofie fik en veninde på besøg faldt valget først på gulerodsgrovboller. Men så var det lige Maja syntes, at vi da også skulle have kage. Og ja, selvfølgelig skulle vi da det :o) Jeg har nemlig i en lille uges tid haft en opskrift, som jeg gerne ville afprøve, og jeg havde mine nye minicupcake-forme, der skulle afprøves.

Så dette er så resultatet: caramel mud med buttercream frosting. Den store cupcake er alm. størrelse til sammenligning. Jeg må sige, at størrelsen på de små er rigtig god, hvis man bare skal have en lille mundsmag :o)


Pigerne syntes også, at de skulle være med, så de fik hver lov at pynte to kager, hvilket resulterede i et regulært krymmel-orgie :o)


1 kommentar:

  1. This is so wonderful. I amazing is this little Penguin. Thank you so much for popping by on the blog and commenting. I am so thrilled.
    Thanks
    Emma

    SvarSlet