mandag den 16. februar 2009

Limemousse

Og så var det jo, at jeg havde hørt så meget godt om at lægge et lag limemousse imellem to bunde chokolade mudcake. Og jeg kan kun give alle andre ret - det smager fantastisk :o)

Lime mousse
(passer til et godt lag i en rund kage på 24-26 cm)

4 dl Piskefløde
2 dl Creme fraîche
2 dl Yoghurt Natural
1 1/2 dl Sukker
2 tsk Revet skal af økologisk lime
1 dl Lime saft (ca. 4-6 limefrugter)
6 Blade husblas

Bland creme fraîche, yoghurt og sukker sammen, og lad det stå, så sukkeren smelter. Imens piskes fløden stiv. Læg husblassen i blød i koldt vand. Kram vandet fra og smelt det i limesaft og -skal og afkøl det. Rør et par skefulde af yogurt-blandingen i husblas-lime-blandingen, og hæld det derefter i resten af yogurt-blandingen og rør hurtigt. Vend til sidst flødeskummet i.

Cremen sættes på køl til den er stiv nok til at lægge i kagen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar