Og så var det jo, at jeg havde hørt så meget godt om at lægge et lag limemousse imellem to bunde chokolade mudcake. Og jeg kan kun give alle andre ret - det smager fantastisk :o)
Lime mousse
(passer til et godt lag i en rund kage på 24-26 cm)
4 dl Piskefløde
2 dl Creme fraîche
2 dl Yoghurt Natural
1 1/2 dl Sukker
2 tsk Revet skal af økologisk lime
1 dl Lime saft (ca. 4-6 limefrugter)
6 Blade husblas
Bland creme fraîche, yoghurt og sukker sammen, og lad det stå, så sukkeren smelter. Imens piskes fløden stiv. Læg husblassen i blød i koldt vand. Kram vandet fra og smelt det i limesaft og -skal og afkøl det. Rør et par skefulde af yogurt-blandingen i husblas-lime-blandingen, og hæld det derefter i resten af yogurt-blandingen og rør hurtigt. Vend til sidst flødeskummet i.
Cremen sættes på køl til den er stiv nok til at lægge i kagen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar