tirsdag den 13. december 2011

Majas morgensysler

Forskellen på mine to døtre er, at den ene er meget spontan kreativ, og bare arbejder derudad, mens den anden helst følger en vejledning og er meget nøje.

Maja er den spontane, og i morges efterlod hun et gedigent papirroderi, før hun skulle i børnehave. Hun havde nemlig været i gang med at lave gaver til nissen. Der ligger papirstykker på bord og gulv, og resultatet af klippe, klistre, hæfteklammer ses herunder. Der er musetrapper, vifter, foldede ting og klippede ting. Alt skal stilles frem til nissen i aften :o)  Og jeg er ved at løbe tør for nisse-drilleri-ideer, hhhmmm, hvad skal jeg dog finde på?!?


Dette billede passer meget godt på hvordan resten af stuen ser ud. Så det er jo nemt for hende lige hurtigt at bikse noget sammen. Her er simpelthen pap, papir og kreamaterialer allevegne pt. Vi laver nemlig næsten dagligt julepynt eller julegaver til familien :o)

I dag skal Maja gå Lucia for første gang. De skal i Sydalshallen og gå til et selskab for pensionister. Uh, jeg er så spændt på hvordan det går :o) Hun skal også gå Lucia på fredag til bedsteforældredag og til juleafslutningen i kirken, og det er først her jeg får det at se...jeg er så spændt :o)

2 kommentarer:

  1. Hjemme hos os drillede Nissen med at farve sukkeret rødt. Jeg havde hældt lidt sukker i en pose og tilsat lidt pastafarve, som jeg så nullerede ind i sukkeret.

    SvarSlet
  2. Ah, det var en god ide, Camilla! Især fordi hun tit gerne vil have havregryn med sukker om eftermiddagen :o) Jeg har også lige hængt tandbørsterne op i gardinstangen på badeværelset :o)

    SvarSlet