mandag den 5. december 2011

DIY foldet snefnug

Da vi i lørdags var til juletræsfest, hang der disse flotte store stjerner på det kæmpestore juletræ. Dem ville jeg så forfærdelig gerne også lave. Så jeg søgte på nettet og fandt noget på youtube, og var egentlig ret forbavset over, hvor nemme de er at lave, for de ser så indviklede ud :o)
 

 Faktisk er de så nemme at selv Maja på 5 år kan finde ud af det næsten helt selv.

Man skal bruge seks kvadratiske stykker papir. (Jeg har delt et A4 i 4 små kvadrater. Dvs. jeg har brugt 2 ark til én stjerne). De foldes på skrå, og så klippes der der, hvor stregerne er. Stregerne er kun fordi børnene så havde lettere ved at klippe ud.


Når man har klippet foldes trekanten ud.


Så folder man de to ender i midten sammen, og samler med lim.


Derefter vendes papiret, og man folder og limer de næste ender sammenSådan fortsætter man med at vende og folde indtil alle fire ender er limet sammen. Så ser de således ud:


Når man har foldet alle seks limes de sammen tre og tre. Sørg for at de alle "peger" i samme retning hele vejen rundt. Derefter limes de to dele sammen, og vupti er snefnugget færdig! 


God fornøjelse!!

3 kommentarer:

  1. Hvor er det fint - det må jeg prøve en af dagene :)

    SvarSlet
  2. Ja, det virker da godt nok nemt, dem jeg prøve at lave.

    SvarSlet
  3. Nej hvor fint! Har tidligere kigget på andre DIY, som jeg bare ikke kunne tyde, så takker mange gange for en med rigtig billeder så man kan se arbejdet :)

    SvarSlet