mandag den 5. december 2011

Argh, begrænsningens kunst

Til daglig arbejder jeg meget i Photoshop-programmet, det er bare mest fotoredigering, jeg laver. Så da jeg i weekenden sad og lavede den lille snemand, du pt. kan se øverst på bloggen, var det noget, jeg virkelig nød at lave.

Men, men, men, så var det, jeg kom til at søge efter brushes, egentlig fordi jeg søgte noget forårsinspiration til et nyt banner - og jeg fandt altså nogle brushes med de mest fantastiske julebilleder i. Og så må jeg jo indrømme, at min lille snemand blegner i sammenligningen :o)

Og jeg måtte bare se, om jeg ikke kunne få noget smukt ud af det. Og det synes jeg da selv, jeg kunne. Det ærgrer mig bare voldsomt, at jeg slet, slet ikke får brugt alle de smukke ting, men altså virkelig må begrænse mig...så måske der dukker et lille nyt billede op i ny og næ, de næste uger. Som nu fx. dette smukke, smukke juletræ, som jeg kan fremkalde med bare et enkelt klik - jamen, er det ikke fantastisk, at nogle mennesker - ganske gratis - stiller dette masterpiece til rådighed for os andre?!?


Nå, men Hr. Snemand får altså lov at stå lidt endnu, før det bliver rigtig julet her på bloggen ;o)

1 kommentar:

  1. Jeg syntes din snemand er fin, gad godt jeg selv kunne finde ud af alt det grafiske :-) Så fik hele min blog en makeover.... ha ha

    SvarSlet