Normalt sprøjter jeg flødeskum på siden af mine lagkager, og pynter med fondant eller glasur på toppen. Denne gang ville jeg prøve at bruge marcipan. Så for nemhedens skyld havde jeg købt færdigrullet hvid marcipan fra Odense.
Da jeg pakkede ud så jeg så, at marcipanen ikke var hvid, i hvert fald ikke min definition af hvid ;o)
Da jeg så begyndte at rulle marcipanrullen ud klistrede det sådan til plasticen, at marcipanen revnede. Så så man lige mig bande og svovle over noget, som jeg nok i forvejen havde haft en anelse om, at det ikke ville blive godt...
Jeg forsøgte at reparere, så godt jeg kunne, men jeg kunne da godt se, at jeg måtte revidere den forestilling jeg havde om, hvordan kagen skulle pyntes :o(
Enden blev, at jeg måtte placere alle blomster på den ene side af kagen for at dække over alle revnerne...Jeg lavede gul glasur til at sprøjte i blomsternes midte...Da blomsterne var færdige så det helt forkert ud. Der manglede pynt på den anden side af kagen, men jeg havde ikke flere blomster - så jeg gav mig til at zentangle med resten af glasuren :o)
Men jeg må indrømme, at selve lagkagen (gåsebryst) smagte bedre end den plejer. Det var nok en kombination af den ekstra fløde og marcipanen...
Hej hej
SvarSletJeg kiggede lige billeder på nettet og faldt lige over din.
Af alle dem jeg har set synes jeg din er så smuk. Det er sjovt hvordan man kan se så anderledes med den. Men jeg kender godt det der med at man ikke selv er tilfreds.
Jeg skal engang ved lejlighed lave din kage
Tak skal du have :)
SletHvordan har du lavet dit glasur? Så det forbliver tyk og glat
SvarSlet