tirsdag den 11. oktober 2011

Hæklemisten

Da jeg så denne opskrift hos Dorthe vidste jeg med det samme, at sådan én måtte jeg bare lave. Jeg synes nemlig at hoptimisterne er såååå søde, og en hæklet én af slagsen er da bare virkelig sådan en sej ide!!


Desværre er ståltråden, som jeg har hæklet omkring ikke stærk nok til at holde underdelen, så jeg måtte improvisere med lidt sytråd til at holde den sammen. Min far mener dog at have fundet en brugbar tykkere tråd, som jeg vil afprøve på næste version.

Denne turkis var egentlig tiltænkt Sofie, min hun deler slet ikke min entusiasme for denne hæklemist, så nu hænger den altså i stuen og er min ;o)

4 kommentarer:

 1. Hvor er den bare fin! Jeg var også helt solgt da jeg så den hos Dorthe. Jeg er pt. igang med at hækle juletræer (fra Karen), men mit næste projekt er helt sikkert også en Hæklemist :)
  God dag til dig!

  SvarSlet
 2. Ej hvor en fin ide - den er da genial - måske det ozze ku være et hit med flere af slagsen på en uro over pusleplads eller på børneværelset :-)

  SvarSlet
 3. Nej hvor er den skøn :-)
  Nu ved jeg hvad jeg skal have lært mig at hækle..

  SvarSlet
 4. Hej Jette:-)

  Skøøøøøøøøøn farve! Din Hæklemist er ikke forkert, du skal bare sy "fjederen" endnu tættere sammen, så kommer den til at ligne mine:-)

  SvarSlet