søndag den 15. april 2012

Vampyr overraskelse til nonfirmanden

I går var vi til nonfirmation hos min nevø - en skøn, ung fyr!

Han fik denne lille vampyr i gave fra os.Jeg synes disse kinder-æg-figurer er geniale til at gemme pengegaver i :o)

Vi havde en travl dag, hvor jeg både fungerede som negleteknikker, make-up artist, frisør, pædagog, kreativ supervisor, mægler, kok - ja, som mor skal man kunne mange ting ;o) Og med to døtre, der gerne vil pynte sig til fest, så er der travlhed i det lille hjem :o)

De to små skønne

Det var en international forsamling i går, og jeg nød at få brugt mine sprogkundskaber igen. Jeg er jo sprogligt uddannet, men arbejder ikke længere indenfor mit fag, hvilket passer mig rigtig fint. Men ikke desto mindre synes jeg, det er en dejlig afveksling at få brugt både det engelske og det tyske. Savner også rigtig meget de søde mødre fra vores ret så internationale legestue, der desværre måtte lukke ned, da næsten alle rejste tilbage til deres hjemlande :o(

Sofie fik også sin sag for, da hun sad ved siden af en englænder, der gjorde sig pænt umage med at stille lette spørgsmål :o) Hun har trods sine kun 10 år allerede haft engelsk i 3 år, og hun har været så heldig at arve sine forældres interesse for sprog. Så selvom hun stadig er lidt genert omkring at tale engelsk, så klarede hun det rigtig flot.

Pigerne har naturligvis også lavet gaver til deres fætter  - men det fortjener sit eget indlæg :o)

3 kommentarer:

 1. Ej hvor er den lille kinderæg figur fantastisk!! Sådan en har jeg aldrig set før, men det er da helt sikkert jeg må prøve at lave sådan en. Virkelig god ide!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikk?!? Og de er så dejligt nemme at lave - har hæklet mange halvdele, der bare mangler at blive samlet og lavet filt-dele til.

   Slet
 2. Super god idé istedet for en flad kuvert...den skriver jeg mig lige bag øret :)

  SvarSlet