søndag den 15. april 2012

Børnenes gaver til nonfirmanden

Ja, det gik jo hen og blev en noget stressende formiddag, da vi i går skulle til nonfirmation om aftenen, og pigerne om formiddagen syntes, at de altså var nødt til at lave gaver til deres fætter. Vi havde i forvejen stramt program for at blive færdige - og jeg ved jo, hvordan sådan en proces kan efterlade et kreativt kaos :-O.

Maja er hurtig til at finde på og føre ud i livet, hvorimod Sofie gerne sidder og tegner sit design, før det kan føres ud i livet. Og så måtte jeg på jagt både i værkstedet og i diverse skuffer og skabe for at finde de rigtige ting. Til gengæld blev denne lille blyant-fyr da også helt vildt sød. Og jo, den ligner faktisk tegningen ret præsict.


Maja ville også lave noget af en dåse, så det blev denne lille tomatpasta-dåse, der blev forvandlet, og med papkegle-låg endda ;o) Regnbue-tapen er fundet  i Tiger, hvor de også har et par andre rigtig fine taperuller.


Det blev også til denne KNAP (sådan en man ser i diverse quizshows) lavet af et Danone-bæger og noget pap. Den er dekoreret med sprittusch i bedste skater-stil til en skaterboy :o)


Jo, jo, kreativiteten fejler i hvert fald ingenting i det lille hjem :o)


2 kommentarer:

  1. Herlige kreative børn du har :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, ja det kan nogen gange være svært at stoppe dem og så efterlader de al rodet :o)

      Slet