onsdag den 28. marts 2012

Babette-tæppe - AARRGGHH

For pokker hvor har det drillet, det tæppe. Jeg begyndte på det sidste år, kørte sur i det, og nu er det så fundet frem igen. Jeg var tæt på færdig med alle firkanterne, så det var egentlig næsten kun tilbage at få det samlet.

Men, men, men...så nemt skal det ikke være. Jeg har lavet alle firkanter med et lige antal runder, og så satsede jeg på, at det ville være nemt at lægge ud og samle. Men eftersom jeg kun havde 1 stk med 10 runder og resten var 8, 6, 4 og 2. Så kunne jeg simpelthen ikke få det til at gå op. Dvs. som du kan se på billedet, så ser det jo fint og rigtigt ud. Problemet kom, da jeg skulle sy det sammen, det passede bare ikke sammen. Så jeg måtte i gang med at lave nogle 8ere til 10ere og 6ere, og nu passer det endelig.

Sådan så det ud før jeg hæklede ekstra runder

Men hold fast hvor har jeg bandet og svovlet undervejs :o)

Jeg må også konstatere, at jeg ikke hækler jævnt nok til at lave sådan et projekt. Nogle firkanter buler :o(

Nu mangler jeg at sy den sidste sektion på og hækle en kant rundt, og så kan Sofie endelig få sit tæppe til sin bamse.

Tæppets farver er lidt kedelige, men det er lavet udfra noget garn, jeg havde i overskud, og jeg ville ikke købe nye farver, da det er uld, som vores ene kat altså har for vane at spise...Så det er et reste-tæppe, og egentlig også et forsøg, da jeg gerne ville hækle et stort babette-tæppe - men dét projekt er nu skrinlagt - det orker jeg ikke :o)

4 kommentarer:

  1. Jeg synes nu at dit tæppe er fint og det er et stort arbejde. Et fif til en anden gang....pres dine firkanter inden du syr dem sammen....ja ja jeg ved godt at det er r....v-træls, men det skulle gerne virke.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak for tippet, det vil jeg prøve næste gang! Tæppet er nu færdigt og taget i brug, mange bare lige at knipse nogle billeder, så jeg kan vise det frem her på siden

      Slet