søndag den 18. marts 2012

Gamle pinde

Da min mormor døde for rigtig mange år siden, arvede jeg alle hendes strikkepinde og hæklenåle. Det er hende, der har lært mig at strikke (ret/vrang) og hækle. Som barn elskede jeg gå ombord i mormors pose med garnrester, og strikke ting til mine dukker. Hækling, som jeg kan i dag, kan jeg dog takke You Tube for ;o)

Posen med pinde har været pakket væk i mange år, ja, jeg var faktisk kommet i tvivl om, hvorvidt jeg havde givet dem væk!!


Men i dag fandt jeg den så i en gammel papkasse på loftet :o) Sammen med en masse andre spændende ting. Jeg har nemlig gemt en masse ting fra min barndom og ungdom: pynteting, møntsamling o.a. Mine børn syntes, det var SÅ spændende at kigge på, og fik hurtigt fordelt flere af mine gamle ting imellem sig :o) Der er nemlig ting, der passer perfekt i deres sættekasser.

Kassen gemte også diverse hækle- og strikketøjer. Bl.a. en bluse jeg fuldstændig havde glemt, at jeg nogensinde var begyndt på, vi taler her om en bluse i et blad fra 1993!!! 


Og det undrer mig stadig, at jeg kunne finde ud af det mønster :o). For lige nu ville jeg ikke kunne regne den ud. Jeg må nok også erkende, at det er et projekt, jeg ALDRIG får færdiggjort. Og så er jeg også vokset i omfang siden jeg begyndte på den, så den ville alligevel slet ikke passe hvis den blev færdig :o)

2 kommentarer:

 1. Ja, det er en rigtig hygger at finde de gamle sager.
  For halvandet år siden skulle vi renovere vores vandskadede pulterkammer i kælderen.

  Her dukkede den dejligste blåstribede bomuldstrøje op, der mangler kun noget af et ærme.
  Nå skidt pyt! Det kan ikke tage mange øjeblikke at gøre den klar - og der er go' tid, knægten (andet barnebarn) er kun tre måneder og vil nok være ca. 5 år, før han kan passe den.
  Trøjen var sammen med en hjemmesyet blåternet spencer et sæt til min da 6 år gamle ældste datter.
  Så strikkeret må ha' stået på i (hold nu fast) 1984).
  God garnkvalitet, der ikke sådan går til...
  :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dér slog du mig med flere længder ;o)

   Slet