fredag den 16. marts 2012

Oline Arts blogudfordring

Jeg har været med i Oline Arts blogudfordring: Tør du tænke ud af boksen og sprænge rammerne. Der i al sin enkelhed går ud på at udfordre hinanden kreativt med materialer, man normalt ikke ville sætte sammen eller arbejde med.

Jeg modtog disse 5 materialer af Dorthe, som jeg skulle kreere noget af:


Jeg fik to forskellige ideer. Den ene indebar at save træmanden over, så havde jeg fået to figurer med vinger - og de kunne ende ud som en slags klokkestreng med den lille bjælde nederst.

Men så tænkte jeg, at jeg hellere ville lave noget, som jeg kunne finde en plads til, og det ville jeg ikke kunne med den første ide.

Det blev til denne lille zentangle-fe, der snart kan få en plads i sættekassen (når den er færdigmalet).Pudsigt var det også, at begge mine børn også så en figur med vinger, som det første, da jeg forelagde materialerne for dem :o)

Jeg har malet figuren og skummet, splittet kvasten og bjælden (brugt bagerst på vingerne) og brugt blomsten som den var.

Nu er jeg klar til at sende udfordringen videre :o). Hvis du har lyst til at modtage en udfordring fra mig, skal du bare svare på dette indlæg. Til de første to, sender jeg hver 5 materialer.

Reglerne er som følger:

Når du modtager de 5 ting, skal du huske at fotografere dem inden du tager dem i brug.

Du har nu max 10 dage til at lave et eller andet af de 5 materialer. Alle 5 ting skal indgå i samme kreation. Du må gerne tilføje flere materialer, end dem du har fået tilsendt, men du må altså ikke lave en halskæde med de 3 ting og et armbånd med de 2 ting - Alle 5 ting skal indgå i samme kreation.

Når din kreation er færdig, tager du et billede af den og laver et indlæg på din blog. Indlægget skal indeholde billede af de 5 ting, inden du tager dem i brug, et link til vedkommende du har fået de 5 ting af, og et billede af den færdige kreation. Hvis det ikke fremgår 100% tydeligt af billedet hvor de 5 ting er blevet brugt, må du meget gerne skrive en lille beskrivelse af din kreation.

Husk at send en mail til: olineart @ e-mail.dk (uden mellemrum), når du har lagt indlægget på din blog, så samler hun nemlig indlæggene sammen en gang imellem og viser kreationerne frem på sin blog.

De nøjagtige regler kan læses via linket øverst og vedlægges også i brevet.

7 kommentarer:

 1. Hold nu op hvor er den fin! Skide godt fundet på:-)

  SvarSlet
 2. Kan man stadig nå at være med? Det lyder så sjovt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tolker ikke de to første kommentarer som nogen, der vil deltage, så det kan du vidst godt nå :o) Send mig din adresse på mail jettemus74@gmail.com, så sender jeg noget først i næste uge.

   Slet
 3. Er der endnu en plads? Kan jeg nå at være med?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det kan du! Bare send mig din adresse, min mailadr er lige ovenfor :o)

   Slet
 4. Hej igen.
  Undskyld jeg har været så længe om denne her leg, men jeg har ligget rigtig syg. Nu har jeg endelig fået kreeret færdig. resultatet kan du se på min blog http://lilasawa.wordpress.com/2012/04/06/blog-udfordring/ Tak for sjove materialer. Og god påske. Kh. Sara

  SvarSlet