lørdag den 22. december 2012

Glædelig jul!Jeg vil gerne ønske jer alle en rigtig glædelig jul!

I går var jeg med til børnenes juleafslutning. Det er altid så hyggeligt. Maja skulle synge kor i kirken, og de var så dygtige.

På vores skole er det tradition, at julen danses ind, før man går på ferie. Det betyder at der synges "Nu det jul igen" mens man løber rundt på hele skolen - det er noget af en tur, og man er ret træt af sangen til sidst - men sjovt er det alligevel :)

I dag skal vi pynte juletræet, lave konfekt og bage en lækker julekage - hvis alt går efter planen :) Vi skal blive juleklar i dag, for i morgen skal vi fejre min brors fødselsdag. Så vi når det vi når, og overlever nok, hvis vi ikke når det hele ;)

Julemaden er i hus, og jeg er færdig med at handle. Børnene er ved at være pænt forventningsfulde - Maja "kom til" at skrabe sin kalender færdig i går. Hun manglede 1 for at vinde 1 mio. og kunne ikke udholde spændingen - hvem har ikke prøvet dét :)

Nissen har i nat pyntet stuen med MASSER af guld guirlander, fordi børnene stillede grød til ham i aftes. Der er også lidt ekstra i støvlen, når de engang opdager det.2 kommentarer:

  1. Rigtig godt nytår til dig og dine Jette :)
    Lyder som en rigtig dejlig jul i har haft -skønt.
    Smil herfra

    SvarSlet