søndag den 10. juni 2012

Som tiden render

Det bliver ikke til så meget nettid til mig for tiden. Jeg synes, tiden render afsted. Denne måned er præget af, at første år i Midgård (4.kl.) snart er slut for Sofie. Det har været et år med mange omvæltninger, flere lektier/krav og tab af bedste veninden har præget året der gik. Hun har dog nydt den nye klassesammensætning og klasselærerskiftet, og har fået styrket sine andre pigevenskaber. Men nu ser vi frem til sommerferie og lektiefri :o)

Første uge af ferien rejser hun med farmor, farfar og fætter til Bornholm i 5 dage - nedtællingen er i gang. Ugen efter er hun skrevet op til formiddags-kunstskole, det er vi meget spændte på.

Vi har pt. ingen planer for sommerferien - men det bliver vel til at par små ture rundt i landet.

Maja stopper snart i børnehave, og det betyder endnu en skolestart. Hun glæder sig som en vanvittig, og havde første prøve-skoledag i torsdags, hvor jeg var med. Jeg var virkelig spændt på, hvordan det ville gå, eftersom hun aldrig har trivedes med at gå i børnehave. Men det lader til at skolelivet er som skabt for hende - det var i hvert fald ikke hende, der hang i moderens skørter (som hun ellers plejer at gøre). Næ-nej, min lille, generte pige sad med fingeren i vejret og svarede stolt på spørgsmål, og talte højt og tydeligt, når hun blev spurgt. Jamen, jeg var faktisk forbløffet :o)

Mon ikke det har noget at gøre med, at hun er vant til at komme på skolen gennem Sofie, at hun har kendt læreren siden hun var 1 år gammel, og at hun bare i dén grad er klar til at få nogle udfordringer. Nedtællingen til næste skoledag på torsdag er i fuld gang, og der er lavet gave til læreren :o)

Jeg selv er gået på stram diæt. NU skal der altså gøres noget ved de overflødige kilo. Både manden og jeg har taget på siden julen og vi er begge i gang med at tabe dem igen på hver vores måde :o)

Vi har fået mere frugt og grønt og korn i madplanen, samt fedtfattige mælkeprodukter. Men jeg er forfærdelig kræsen, så det er virkelig svært at finde variation :o(

Nu skal jeg forsøge at få Pilates integreret i hverdagen igen. Jeg synes bare, der er så uretfærdigt, at den tid så bliver taget fra min kreative tid ;o)

Jeg elsker Pilates, fordi det før har givet mig rigtig gode resultater, da jeg havde problemer med bækkenet imellem mine to graviditeter, og kroppen ikke rigtig ville være med til noget, uden at det gjorde ondt.

Så nu må de gamle DVDer frem fra gemmerne igen - jeg VIL vinde kampen denne gang!! Og jeg nægter at købe nyt sommertøj, før vægten er dér hvor jeg er tilfreds igen. Foreløbigt resultat: -2 kg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar