søndag den 20. maj 2012

Mine forældres rubinbryllupskage

I dag kan mine forældre fejre 40-års bryllupsdag, eller rubinbryllup. Derfor har jeg de sidste 3 dage syslet med denne kage.


Det er chokolade mudcake med et lag blodappelsin-fromage og et lag hvid chokolade ganache, smurt op med hvid chokolade ganache. Jeg bruger ganache til at smøre op med, da det smager en hel del bedre end smørcreme.

Kagen blev noget højere, end jeg havde regnet med :o) Jeg kan godt mærke, det er lidt længe siden jeg sidst har lavet sådan en kaloriebombe med opsmøring og det hele. Og så taler vi ikke højt om de 4 plader chokolade og 1,2 liter fløde, der er brugt til denne kage. Godt man kan nøjes med et enkelt stykke - næsten da ;o)

Vi var inviteret til kaffe og efterfølgende på restaurant. En rigtig hyggelig familie eftermiddag. Efter kaffen så vi gammel smalfilm, fra da mine forældre blev gift - så unge de var :o) Der var også klip fra da min bror og jeg var børn - vi levede jo, i hvad der i dag bliver betegnet som total retro-stil (70erne). Der var virkelig mange ting, som i dag er meget eftertragtede - og der var godt nok meget brunt og orange :o)

Vi sluttede af med at se video fra mit og mandens bryllup for snart 13 år siden - så kan man godt se, at vi er gået hen og blevet ældre :o) Børnene havde aldrig set filmen før, så det var lidt sjovt for dem at se os - men tror egentlig mest de syntes det var underligt at se deres teenagefætter og -kusine som hhv. baby og tumling :o)

Som prikken over i'et kunne min bror og svigerinde overbringe den glade nyhed, at de skal være forældre i november! Iiiihhh, hvor vi glæder os - så får jeg endelig mulighed for at hækle et babytæppe :o) Bum, bum, hvilket mønster skal jeg vælge?!?!

Mine børn er gået helt i selvsving over, at de skal være kusiner (det er første gang, de er de store). De har allerede fundet legetøj frem, som babyen må få, og er helt nervøse over, om babyen mon kan lide dem :o) Meeen mon ikke det nok skal gå...jeg har jo søde børn ;o)

3 tøser klar til fest

Ingen kommentarer:

Send en kommentar