lørdag den 10. september 2011

Krympeposer

I dag tog pigerne og jeg på tur på Als. Først var vi i Havnbjerg til bagagerumsmarked, hvor jeg fik købt lidt, som bliver afsløret senere, det skal lige bearbejdes lidt først :o)

Bagefter var vi i Notmark, hvor der var landsbyfest. Her var der en kreativ bod, hvor jeg fik vist, hvordan man kan flette sig en taske af papir. Den søde pige havde også nogle smykker af miniperler og krympede Haribo-poser.

Dét måtte vi altså hjem og prøve. Så efter aftensmaden fik vi tømt nogle poser slik, og krympede dem i ovnen. De blev ikke helt så flade, som jeg havde ønsket, men vi kan nu sagtens finde på noget, at bruge dem til alligevel. Og øvelse gør jo mester, så vi skal helt sikkert krympe poser igen en anden gang.

De kan bruges til øreringe, halskæder, mobilhanger, hårpynt, og hvad man ellers kan finde på. Og så er de da egentlig en sød ide til en gave til børnefødselsdage, hvor gaverne ikke må være så dyre...


Vi kunne ikke lade være med at købe dette hårspænde:

4 kommentarer:

 1. Det er rigtigt sjovt at lege med, har det som DIY på min blog, og har bl.a. lavet øreringe.

  Det er bare at komme igang, og udforske og finde mulighederne.

  Kunne også bruges som køleskabsmagnet.

  God søndag

  Marlene

  SvarSlet
 2. Hej Marlene
  Jeg var da forbi din blog i går, da jeg søgte om emnet :o)

  Jeg har lige meldt mig som fast læser hos dig, for der er vidst mere at komme tilbage efter senere ;o)

  Også god søndag til dig!

  SvarSlet
 3. Fine spænder :-)
  Så lige at du elsker bObles... Jeg har en giveaway på min blog med en bObles elefant. kh Tina

  SvarSlet
 4. Tak for tippet, Tina. Men lige præcis den lilla elefant har vi allerede, så den vil jeg gerne lade en anden vinde :o). Vores ene kat synes desværre også, at de er gode som kradsetræer, så vi kan ikke engang have dem stående fremme mere :o( ØV

  SvarSlet