onsdag den 4. juli 2012

Børnefri

Sofie blev i mandags sendt til Bornholm sammen med bedsteforældre og fætter. De kommer hjem fredag, og man må da sige, at de er heldige med vejret! Vi snakker sammen om aftenen, og hun hygger sig og oplever en masse. I går havde de fløjet i helikopter!

Maja blev i går sendt på miniferie hos det andet sæt bedsteforældre. En enkelt overnatning er rigeligt for hende, så hun kom hjem igen i dag.

Og hvad laver man så, når man har børnefri?!?! Tja, jeg var i går nødt til at arbejde, for at indhente nogle ting - og derefter stod den på oprydning/rengøring :o( Der blev dog også til at se en film sammen med manden.

I dag bød på mere fornøjelse :o) Svigerinden og jeg drog til Flensborg for at se på garn. Vi fandt en rigtig lækker butik, der sælger Lace garn. Der var virkelig mange spændende og forskellige garner. Og vi blev enige om, at det ikke var sidste besøg i dén butik.

Vi fik også set på en hel masse andre butikker, og handlet dagligvarer. Så er jeg ved at være klar til Majas fødselsdagsfest i næste uge.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar