mandag den 11. februar 2013

Fastelavn i carporten

Min mand fik fornøjelsen af at blive riset i går morges, og Maja skyndte sig at klæde sig ud som Jack Sparrow. Tøjet var på i ½ time, så var det ikke sjovt længere. Det er så første år i år, hvor vi slet ikke har investeret i fastelavnstøj - vi har så meget i gemmerne, og hun var tilfreds med at bruge noget af dét :o)

Vores fastelavn var i år noget anderledes, end den plejer at være. Normalt fejrer vi fastelavn på skolen med hele byen - og det var også meningen, at i hvert fald Maja og jeg skulle have været derhenne. Sofie og hendes venner synes, de er blevet for store til fastelavn på skolen. Udklædning er ikke længere helt så spændende.

Ingen af mine børn kan lide at slå til den hårde trætønde, eller den larm, der er i gymnastiksalen, når der slås på 4 tønder samtidig. Så eftersom vi alligevel var mere eller mindre syge allesammen, så besluttede vi at holde vores egen lille fastelavn herhjemme :o)


Vores "tønde" bestod af en tom papkasse med slik i, som vi hang op i carporten. Og børnene syntes, at det var meget hyggeligere, og vi havde det faktisk rigtig sjovt. Det tog et kvarter at slå tønden ned, og bagefter gik vi ind og fik fastelavnsboller og slik :o)

Vi er enige om, at vi gør det samme næste år :o)

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar