fredag den 17. februar 2012

Quilling - som Zentangle med papir :o)

Det er jo gået hen og blevet vinterferie for ungerne - ja, den er jo faktisk allerede ved at være slut :o(

Og som sædvanlig, når det er ferie, har vi været en tur på Papirmuseet i Gråsten. Og iiiiihhh, hvor kan man blive inspireret og bruge penge ;o)

Nyeste ide i butikken er quilling og alt hvad dertil hører. Jeg legede jo lidt med det før jul, men projektet faldt til jorden, fordi det var alt for tidskrævende at måle op til strimler og klippe ud. Men NU kan man købe strimler i alle farver og tykkelser, og så er det altså lidt sjovere, hvis quilling kun er at forme og skabe :o) ...og man har det rigtige værktøj...

Fri fantasi

Efterabning

Der er selvfølgelig forskellige figurer, man kan efterligne, og det er dét Sofie gerne vil. Problemet er bare, at hun altid vælger de komplicerede ting, der tager lang tid at lave, og så ender jeg med at sidde og færdiggøre det. Hvorimod Maja bare quiller derudad i alle former og farver :o)

Jeg synes det er sjovt at bygge en figur op ud af fri fantasi, og håber at det vil smitte af på Sofie, når hun ser jeg bare improviserer, og at det kan blive flot. Og så synes jeg faktisk det er lidt som at zentangle - bare med papir, det er jo meget de samme former, som man sætter sammen, så det danner et mønster.

Jeg er i hvert fald hooked på at få fat i flere farver og tykkelser :o)

4 kommentarer:

 1. Hvor er de flotte - jeg købte strimler og værktøj for lang tid siden i Søstrene Grene, men vidste ikke hvad de var til. Nu ved jeg så det. Hvorfor jeg købte dem, ved jeg egentlig ikke :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, så er det da bare om at komme i gang ;o)

   Slet
 2. Sikke en masse skønne ting du laver!

  Tak for kigget
  Kig forbi min giveaway http://bykirsti.blogspot.com/p/giveaways.html

  SvarSlet