fredag den 6. januar 2012

Godt nytår!

Så er julen er pakket sammen, selvom det i år føltes som om den aldrig rigtig blev pakket ud. Jeg er glad for at kunne sige farvel til 2011 og skue fremad mod 2012, som forhåbentlig kun bliver bedre.

Familien gav hinanden en Ipad til jul, så pc'erne har været meget lidt brugt :o) Det er lige før vi skal have os et skema med hvem der må bruge den hvornår :o) Og da jeg fik startet laptoppen op igen efter ferien, tog jeg mig selv i, at jeg var lige ved at scrolle med fingeren på skærmen :oD

Børnene fik også intet mindre en 4! brætspil, så det har vi også fået noget tid til at gå med. Sofie fik Skylanders til Wii, som vidst må siges at have været årets julegave i år for rigtig mange børn. ALT er udsolgt, selv på nettet. Hun mangler figurer til portalen, og de kan simpelthen ikke opdrives nogen steder. Så et eller andet sted må der sidde nogle mennesker og gnide sig rigtig godt i hænderne over et forrygende og måske overraskende julesalg :o)

Jeg fik en lækker lilla Kitchen Aid Artisan, som jeg dog ikke har fået afprøvet endnu, samt bogen Magiske måneder, som jeg er lige så begejstret for, som alle andre i blogland :o) Og så var der jo de små søde hjemmelavede ting fra børnene. Især Maja var gået amok med at pakke tegninger ind, og toiletruller, som hun havde tegnet på :o)

På det kreative plan er gassen i dén grad gået af ballonen her hos mig. Der var så mange ting, der skulle færdiggøres op mod jul, at lysten til at kreere er forsvundet lige nu. Nu gælder det om at få indhentet de timer jeg ikke fik arbejdet før jul pga. sygdom, så januarlønnen kan blive nogenlunde ;o) Vi har haft forfærdelig mange uforudsete udgifter i nov/dec til begge biler, ting er gået i stykker, ting blev stjålet, det ville ingen ende tage.

Men altså, det kan gå hen og blive lidt stille her på bloggen i et stykke tid endnu...men kender jeg mig selv ret, får det kreative tomrum ikke lov at vare længe, jeg har nemlig investeret i et par engelske hækle- og kreablade på Ipad'en ;o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar