mandag den 11. februar 2013

Fastelavn i carporten

Min mand fik fornøjelsen af at blive riset i går morges, og Maja skyndte sig at klæde sig ud som Jack Sparrow. Tøjet var på i ½ time, så var det ikke sjovt længere. Det er så første år i år, hvor vi slet ikke har investeret i fastelavnstøj - vi har så meget i gemmerne, og hun var tilfreds med at bruge noget af dét :o)

Vores fastelavn var i år noget anderledes, end den plejer at være. Normalt fejrer vi fastelavn på skolen med hele byen - og det var også meningen, at i hvert fald Maja og jeg skulle have været derhenne. Sofie og hendes venner synes, de er blevet for store til fastelavn på skolen. Udklædning er ikke længere helt så spændende.

Ingen af mine børn kan lide at slå til den hårde trætønde, eller den larm, der er i gymnastiksalen, når der slås på 4 tønder samtidig. Så eftersom vi alligevel var mere eller mindre syge allesammen, så besluttede vi at holde vores egen lille fastelavn herhjemme :o)


Vores "tønde" bestod af en tom papkasse med slik i, som vi hang op i carporten. Og børnene syntes, at det var meget hyggeligere, og vi havde det faktisk rigtig sjovt. Det tog et kvarter at slå tønden ned, og bagefter gik vi ind og fik fastelavnsboller og slik :o)

Vi er enige om, at vi gør det samme næste år :o)

 

lørdag den 9. februar 2013

Pinstrosity - når pins mislykkes :)

I min rejse på Pinterest er jeg kommet forbi en blog, der nærmest er det modsatte er Pinterests perfekte projekter - nemlig nogle af alle de projekter, der er mislykkedes, når man har forsøgt sig med et projekt, man havde pinnet. For indrømmet, virkeligheden er ikke altid, som på nettet :o)

Bloggen hedder Pinstrosity og her er en samling af billeder, hvor man sammenligner den originale pin med resultatet af egne anstrengelser, og der er nogle ret sjove imellem.

Der er også lige nu en give-away, hvis man har lyst til at dele et af sine egne mislykkede projekter :o)

Siden er helt klart et besøg værd.

tirsdag den 5. februar 2013

Majas fe-have

Så blev det tid til at vise vores sidste fe-have frem. Det er den, Maja har lavet.

I haven er der et bord og 4 taburetter (genbrug af grene fra juletræet). På bordet står en lille valnødde-skål med fe-støv.


På den anden side er en lille sti. Maja siger, at der er en masse hemmelige faldgruber her, så man skal passe på, hvor man går :o)


Dét der ligner et lille grantræ, er faktisk mos, som vi fandt i skovbunden. Der voksede vildt mange af disse små "grantræer" på de små nye træer, som stadig kun er pinde, der stikker op af jorden. Det så så sjovt ud, men desværre havde jeg ikke kamera med til at dokumentere det :o(

mandag den 4. februar 2013

Sofies fe-have

Som lovet kommer her billederne af Sofies fe-have. Fe-huset mangler stadig at få tag og dør. Men det står så fint alligevel, og ligner en skovbund med en træstub.



Bænken har hun selv designet. Hun var så heldig at finde en buet gren, som hun straks vidste kunne blive til en flot bænk. Dejligt, når fantasien er med i hverdagen...


Vi arbejder stadig på at bygge flere ting, men mangler pladsen til at sætte dem på. Vi venter stadig på forår og at haven udenfor bliver klar til feernes ankomst.

Der er forøvrigt flyttet rigtige feer ind i min have :o) Jeg var nemlig så heldig at finde Schleich feer på tilbud i Fætter BR i sidste uge.